Prestige photo studio vam nudi profesionalno snimanje najsavremenijom tehnologijom koja podrazumeva i snimanje iz vazduha dronom.

Naš studio raspolaže velikim brojem usluga iz sveta video produkcije. Osnovna usluga je snimanje kamerom, ukoliko je potrebno snimiti vaše venčanje, dečiji rođendan, koncert u dvorani, poslovni objekat iz vazduha ili nešto drugo Studio Prestige vam je na raspolaganju. U okviru usluge video produkcije stoji Vam na rapolsaganju više kamera kao i tim koji može da odgovori svim Vašim željama. Deo našeg tima su i profesionalni montažeri, koji sav snimljeni materijal brižljivo obrađuju i daju mu finalnu notu.

Snimanje dronom je veoma popularan način da predstavite sebe drugima. Ovaj vid snimanja vam daje potpuno novu dimenziju pogleda na vaše poslovanje, poslovni prostor. Upravljanje dronom ne iziskuje velike prostore za poletanje i sletanje, kompletna letelica je veoma brzo spremna za snimanje.

Imamo dugi niz godina iskustva radu i montiranju i maksimalno ulažemo u opremu i pratimo najsavremenije trendove. Prilagođavamo naše usluge prema potrebama i želji naših klijenata.